Støt Julegave konvoj

Kære Tangenter

Efter i en årrække at have været en del af den tyske Julegavekonvoj, som Round Table i Tyskland står bag, får Danmark i år sin egen Julegavekonvoj. Det betyder, at vi i december forventer at køre 2 lastbiler til fattige og fjerntliggende egne af Rumænien for at aflevere forhåbentligt 10.000 pakker til børn, der normalt ellers ikke ville få en julegave. 

Og I kan hjælpe os med at fylde lastbilerne med gaver!!!

I Danmark er Julegavekonvojen drevet af en frivillig forening. Fælles for medlemmerne er, at vi er medlemmer af enten LC, Tangent, RT eller RTX, men vi hører ikke officielt til i LC eller RT regi.

Alligevel har flere klubber de senere år valgt at bakke op om Julegavekonvojen ved at samle brugt legetøj sammen og fordele det i skotøjsæsker, og den indsats og støtte er grunden til, at vi i 2019 mere end fordoblede antallet af gaver, så vi nu er i stand til at køre vores egen konvoj.

Måske kunne I i jeres klub også tænke jer hjælpe. 

Der er mange eksempler på, hvordan fx LC klubber har samlet ind de seneste år:

Nogle har haft en LC aften med egne børn, hvor de medbringer deres brugte legetøj og hygger sig med at samle det i alderssvarende bunker, inden de fordeler det i skotøjsæsker og pakker det fint ind.

Andre har lavet mere officielle afleverings-arrangementer i lokalsamfundet for at hjælpe med at gøre opmærksom på Julegavekonvojen.

Måske I har jeres helt egen måde at gøre det på.

Det vigtigste er, at gaverne er klar og indsamlet den 16. november 2020.

Hvis I har lyst til at hjælpe og vil vide mere, kan I hente inspiration her:

Film:

Facebook:
https://www.facebook.com/julegavekonvoj/  

Hjemmeside:

www.julegavekonvoj.dk

I er selvfølgelig også meget velkomne til at tage fat i en af os fra julegavekonvojen.

Julegavekonvojen
+45 89 33 44 32
info@julegavekonvojen.dk